Ο Δήμαρχος που αξίζει για το Δήμο Αλεξανδρούπολης

Γράφει ο Δημοσθένης Π. Δούκας

Την Κυριακή οι δημότες του Δήμου Αλεξανδρούπολης με την ψήφο τους θα επιλέξουν το νέο Δήμαρχο που θα διαχειρισθεί το μέλλον του για την προσεχή πενταετία σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο, πολλαπλών προκλήσεων και ευκαιριών, απειλών και δυνατοτήτων , για μια περιοχή που πρωταγωνιστεί πλέον στο
σύγχρονο γεωπολιτικό σκηνικό.
Η επιλογή των δημοτών είναι η ώρα της ατομικής τους ευθύνης : να αναδείξουν και να συμπαραταχθούν με την προσωπικότητα που διαθέτει ιδιαίτερα , θετικά, αξιοκρατικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες , που εμπνέεται και υπερασπίζεται αυτοδιοικητικές αξίες, που σέβεται την τοπική κοινωνία.
Αυτό το πρόσωπο είναι ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ που ηγείται της παράταξης <ΑΡΧΗ για το ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ>.ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ.


Η αυτοδιοκητική συμπεριφορά και πρακτική του τεκμηριώνει ότι ¨διαθέτει σχέδιο, πρόγραμμα, λύσεις, είναι ηγέτης ανοιχτών οριζόντων. Υιοθετεί κάθε χρήσιμη ιδέα, κάθε πρόταση που βελτιώνει την λειτουργία και την αποδοτικότητα του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Γιατί είναι αφοσιωμένος στην κατάκτηση των στόχων που θέτει.
Γνωρίζει ότι ύστερα από την παρακμιακή και προβληματική περίοδο της σημερινής Δημοτικής Αρχής , τα κενά, τα προβλήματα, οι στρεβλώσεις στο Δήμο Αλεξανδρούπολης έχουν απογειωθεί. Γνωρίζει ότι τον περιμένει δουλειά πολλή.
Είναι τιμή και χρέος του ν αναγεννήσει την πόλη, τον Δήμο. Γνωρίζει ότι μας περιμένει δουλειά, δουλειά, δουλειά.

Απέναντι στις ιδεοληψίες της δημοτικής αρχής, στις φαντασιώσεις του Δημάρχου και της παρέας του, στο κλειστό κύκλωμα των <κολλητών>, των <δικών μας> , προτάσσει την αφοσίωση στην αρχή: από την 1η Ιανουαρίου πάμε να αλλάξουμε όλα τα αρνητικά, όλα όσα μας καθηλώνουν, όλα όσα μας προσβάλλουν.
Ο Δήμαρχος που <αξίζει>, που <ταιριάζει> στο Δήμο Αλεξανδρούπολης έχει λοιπόν όνομα και ταυτότητα: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει