Των οικιών ημών εμπιπραμένων(Αλεξανδρουπολίτες)άδετε

Του Δημοσθένη Π. Δούκα

Η ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Τι κι αν η Ελλάδα και ο παγκόσμιος Ελληνισμός έχει οργισθεί με τις δολοφονίες και τις βιαιότητες των Ρώσων εναντίον των Ελλήνων της Μαριούπολης. Ένα θέμα μείζονος ουμανιστικής σημασίας και περιεχομένου. Ήδη εμφανίσθηκαν πανελληνίως πρωτοβουλίες και δράσεις βοήθειας της Ελληνικής κοινότητας της Μαριούπολης. Μόνο ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ που είναι αδελφοποιημένος με τον αντίστοιχο της Μαριούπολης σιωπά εκκωφαντικά και προκλητικά. Οι Γιάννηδες που <ηγεμονεύουν>, ο αιρετός, ο μετακλητός, ο κωλοτούμπας και ο λοιπός <θίασος>  δεν ασχολούνται με τόσο <ανόητα> θέματα. Αυτοί διαθέτουν ανέξοδα, ανεξέλεγκτα και απραγματοποίητα <ΟΡΑΜΑΤΑ>.Σαν της Πυθίας. Δεν τους ενδιαφέρει η πρακτική και υλοποιήσιμη πολιτική, ο σχεδιασμός και το ορατό και μετρήσιμο αποτέλεσμα. Το γνωρίζουμε πλέον ότι <ο βασιλιάς(της Αλεξανδρούπολης) είναι γυμνός>.Καιρός να το μάθει κι εκείνος.

ΡΩΣΙΚΟ ΣΠΙΤΙ. Στην Αλεξανδρούπολη λειτουργεί ο Σύλλογος <<ΡΩΣΙΚΟ ΣΠΙΤΙ> που είχε ιδιαίτερα στενές και φιλικές  σχέσεις με το πρώην Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης. Μέχρι παρεξηγήσεως. Αυτές τις ημέρες που η ανθρωπότητα περνάει μια κρίσιμη και εξόχως ανησυχητική περίοδο , η πρόεδρος του συλλόγου δεν έχει εμφανισθεί δημόσια να καταθέσει τις απόψεις της. Όποιες κι αν είναι αυτές. Αρκεί η τοπική κοινωνία να γνωρίσει τι ακριβώς πρεσβεύει και υπερασπίζεται το <ΡΩΣΙΚΟ ΣΠΙΤΙ>.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ. Ένα από τα εμπνευσμένα> σχέδια του πρώην Δημάρχου Αλεξανδρούπολης ήταν η θεσμοθέτηση του <φαντάσματος> με τον βαρύγδουπο τίτλο<ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ>.Ύστερα από τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις(που ελπίζουμε να γνωρίζει ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης)  θα θέλαμε η δημοτική ηγεσία να μας ενημερώσει για το  τι σκέπτεται για το μέλλον αυτού του ανενεργού και κενού περιεχομένου <ΓΡΑΦΕΙΟΥ!!!!!>.Θα προχωρήσει άμεσα στη διάλυση του και στην απελευθέρωση του δημοτικού χώρου που ίσως ακόμη καταλαμβάνει?

Μπορεί επίσης να σας αρέσει