“Σου αξίζουν Συγχαρητήρια…Ελένη μου!!!”

Γράφει ο Δημοσθένης Π. Δούκας.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή της Αλεξανδρούπολης είναι ανεξάντλητη στις στάσεις, τις συμπεριφορές,  τη νοοτροπία και τις αντιλήψεις της .Όλοι οι <φωτεινοί αστέρες> της διακρίνονται από ένα φάσμα αμετροέπειας, καιροσκοπισμού, αναξιοπιστίας και άλλων παρόμοιων πολλαπλών ανάλογων φαινομένων. Πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι μαζί με όλα αυτά πρωταγωνιστούν και σε σπαραξικάρδιες ομολογίες και ψυχοπονιάρικους αυτολιβανισμούς. Η αέναη σκυταλοδρομία των κλισέ που διακινεί  το σύνολο της Δημοτικής Αρχής δείχνει την πενία της ρητορικής της και την βολική αμάθεια της.

Πριν λίγες ημέρες ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Αλεξανδρούπολης Ηλίας Δαστερίδης ανέβασε στο fb φωτογραφία ένα όχημα που προμηθεύτηκε ο Δήμος, συνοδεύοντάς το με ένα αυτοεγκωμιαστικό σχόλιο για το έργο που επιτελεί. Στα σχόλια που αναρτήθηκαν (υποθέτουμε από φίλους, οπαδούς και ψηφοφόρους του) υπήρχε κι ένα της Αντιδημάρχου Οικονομικών, Ενέργειας και Τραιανούπολης (και πασών των εξουσιών) ΕΛΕΝΗΣ ΙΝΤΖΕΜΠΕΛΙΔΟΥ, η οποία ανερυθρίαστα έγραψε:<<ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΗΛΙΑ!>>.Η μία Αντιδήμαρχος <έγλυφε> δημόσια τον άλλο Αντιδήμαρχο συνάδελφό της για την προμήθεια ενός οχήματος. Μιας διαδικασίας που ουσιαστικά έγινε από τους υπαλλήλους του Δήμου και η οποία θα υλοποιούνταν ακόμη κι αν δεν υπήρχε Αντιδήμαρχος!! Η κυρία Αντιδήμαρχος ισοπέδωσε κάθε έννοια αξιοκρατίας και θαυμασμού, αφού τα συγχαρητήρια δίνονται (αν γνωρίζει) για εξαίρετες πράξεις, για υψηλές κατακτήσεις, για άξιου θαυμασμού ηθικές στάσεις. Αν ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος λάμβανε την πρωτοβουλία να συντάξει χορηγικό φάκελο και με αυτόν έπειθε εταιρία να δωρίσει στο Δήμο όχημα, τότε ίσως θα είχε νόημα η δημόσια κολακεία. Τώρα δεν μένει πλέον στον κύριο Αντιδήμαρχο να εκφράσει κι αυτός με κάποιο ανάλογο τρόπο δημόσια την εκτίμηση και το δέος του για τα 141.000 Ευρώ που διέθεσε ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ(!!!!!!!!!!!!) η Αντιδήμαρχος για την διακόσμηση των Χριστουγέννων. Η επιπολαιότητα και η ρηχότητα στο μεγαλείο τους.

Με την ευκαιρία να θυμηθούμε μερικά κουτοπόνηρα και κοντόθωρα πονήματα των εξουσιαστών της δημοτικής αρχής της Αλεξανδρούπολης. Τα διαφημιστικά μηνύματα  του Δήμου που πλήρωσε η προμηθεύτρια εταιρία των απορριμματοφόρων  σε Μ.Μ.Ε. έγιναν μέσα από διαφανείς διαδικασίες και σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του κώδικα; Η σίτιση του Μουσικού Γυμνασίου εκτός από ανικανότητα κρύβει και άλλες πτυχές; Ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΥΑ πόσο ηθικό είναι να προχωρεί σε αύξηση της μισθοδοσίας του, στις σημερινές συνθήκες  πολλαπλών κρίσεων; Ο Αντιδήμαρχος <Πολιτισμού> με την ανοχή και των υπόλοιπων της εξουσίας του Δήμου προκαλεί με το να μην εμβολιάζεται και να κυκλοφορεί χωρίς μάσκα σε δημόσιες εκδηλώσεις. Χωρίς να αντιδράει καμία και κανένας. Όμως να θυμούνται όλοι τους ότι σύμφωνα με την αρχαία τραγωδία μετά την Ύβρι, ακολουθεί η Νέμεσις και μετά η Κάθαρση. Η 8η Οκτωβρίου 2023 θα δώσει λύση στην τραγωδία του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

ΑπάντησηΠροώθηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει