Η “Αγορομάνα” έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

Γράφει η Στέλλα Ν. Καραμήτρου

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης έρχεται η “Αγορομάνα” για μια και μοναδική παράσταση στην Αλεξανδρούπολη.

Μεταξύ stand-up comedy, ντοκιμαντέρ και μουσικής παράστασης, η “Αγορομάνα” είναι ένα αληθινό άνοιγμα στον κόσμο της μητρότητας αλλά και της γονεϊκότητας γενικότερα. Η Αφροδίτη Μητσοπούλου και ο Ιάκωβος Μολυμπάκης ερμηνεύουν και σκηνοθετούν την παράσταση καταφέρνοντας να απενοχοποιήσουν τα αρνητικά συναισθήματα που πολύ συχνά ταλαιπωρούν τους γονείς και αγκαλιάζουν την αμηχανία και την ανασφάλεια που βιώνουν.

Η Αφροδίτη Μητσοπούλου έχει γράψει ένα ειλικρινές κείμενο-περιγράφοντας ουσιαστικά την δική της εμπειρία ούσα μητέρα δυο αγοριών), που μιλάει για την πορεία του τοκετού αλλά και για την μαιευτική βία(δεν γνώριζα ότι υπάρχει αυτός ο όρος). Οι δύο ηθοποιοί έχουν απόλυτο έλεγχο στις κινήσεις τους και στην έκβαση των διαλόγων, λειτουργώντας ως ζευγάρι που μοιράζεται τις εμπειρίες του με τους θεατές. Οι αφηγήσεις του ζευγαριού διακόπτονται από λάιβ εκτελέσεις τραγουδιών καθώς και από ηχογραφημένες συνεντεύξεις άλλων γονιών. Γέλιο, χιούμορ, μουσική και τραγούδι, όλα στις σωστές δόσεις.

Μια τολμηρή παράσταση που αφορά γυναίκες και άνδρες, φρέσκια, αυθόρμητη, χωρίς κλισέ και κόμπλεξ που σε κάνει να σκέφτεσαι

Η Μάνα, Η Μητέρα, Η Μαμά. Υπερηρωίδα, πολυτάλαντη, πολυμηχάνημα αλλά ταυτόχρονα μοναδική, ανεξάντλητη, αγωνίστρια, υπέροχη, βράχος.

Κρατήσεις θέσεων στα τηλ.: 6977856070 και 6938575894

Μπορεί επίσης να σας αρέσει