Αυτό θα είναι το στοίχημα της επόμενης Δημοτικής Αρχής.

Γράφει η Στέλλα Ν. Καραμήτρου

ΚΛΕΙΣΤΑ και ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ, σε κατάσταση συνεχούς παρακμής, φθοράς και διάλυσης βρίσκονται σήμερα τα Ιαματικά Λουτρά Τραϊανούπολης, η διαχείριση των οποίων ανήκει στην  σημερινή αδιάφορη  ΤΙΕΔΑ και η οποία εποπτεύεται και ελέγχεται από τον αδρανή Δήμο Αλεξανδρούπολης, ύστερα από θητεία δύο ετών της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Ένας σημαντικός τουριστικός, οικονομικός, κοινωνικός πόρος της περιοχής παρακμάζει και υποβαθμίζεται με τεράστιες αρνητικές συνέπειες για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και τους κατοίκους του.

Οι εικόνες της σημερινής κατάστασης των Λουτρών προκαλούν μόνο αισθήματα θλίψης, απογοήτευσης και οργής για την εικόνα που αντικρύζει.

Στα δύο χρόνια που ασκεί τοπική εξουσία η σημερινή Δημοτική Αρχή, είδαμε μόνο άσκοπες χρηματικές δαπάνες για αλληλοβραβεύσεις και επιδερμικές εκδηλώσεις. Όλα αυτά προκαλούν ανησυχία για το μέλλον καθώς δεν υπάρχει αναπτυξιακό αντίκρυσμα.

Πιο συγκεκριμένα: χωρίς μια σοβαρή, επιστημονική και φιλική προς την ανάπτυξη δημοτική διαχείριση δεν θα αποφευχθεί η περαιτέρω συσσώρευση προβλημάτων.

Αυτό θα είναι και το στοίχημα της επόμενης Δημοτικής Αρχής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει