Χρηματιστήριο Ιδεών-Αξιών-Προσώπων

ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ(+)

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΙΑΣ.

Όπως  μας θυμίζει διαχρονικά  ο Δ. Σαββόπουλος <<Η Ελλάδα που αντιστέκεται….η Ελλάδα που επιμένει………
των Ελλήνων οι κοινότητες…>> είναι η ελπίδα του κοινού μας μέλλοντος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εξαίσια μηνιαία έκδοση του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου ΑΝΘΕΙΑΣ-ΑΡΙΣΕΙΝΟΥ <<ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΙΑΣ>>. Διανύει το 32ο εκδοτικό της έτος!!!!!!Ένα εκδοτικό θαύμα, που μόνο θαυμασμό προκαλεί για τους εκδότες της.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ 12ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ.

Ακόμη μια φωτεινή ελπίδα για το κοινό μας μέλλον. Για να μην απογοητευόμαστε από τον ανορθολογισμό και τον ζηλωτισμό των αρνητών και των αντιεμβολιαστών πάσης φύσεως. Ο πρώτος νέος που εμβολιάσθηκε στην χώρα είναι 12χρονος στο Διδυμότειχο. Να τον ασπασθούμε και να του πούμε ότι στους ώμους του ακουμπάει η Ελλάδα!

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ.

Τριάντα διηγήματα προκρίθηκαν και θα εκδοθούν στο πλαίσιο του λογοτεχνικού διαγωνισμού των Φίλων του Γαλλικού Σταθμού. Εξαιρετικά! Θα περιμένουμε να τ απολαύσουμε.

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ(-)

Η ΚΛΕΙΣΤΗ SHELMAN

Όταν ο κρατισμός  συντρίβονται από τις σύγχρονες  <<ξεροκέφαλες>> συνθήκες , τότε ο Α.Γεωργιάδης  στην υπόθεση επαναλειτουργίας της SHELMAN στη Ροδόπη, δέχεται ηχηρό χαστούκι(αν και είναι αμφίβολο ότι αυτός ο υπουργός μπορεί να μεταρρυθμισθεί)  και ο Ε.Στυλιανίδης του ασκεί κριτική. Άξιοι εκφραστές του συντηρητισμού και του λαικισμού.

ELDORADO GOLD

Η απειλή λειτουργίας χρυσωρυχείων στο Πέραμα είναι ορατή. Η κοινωνία της Θράκης ανησυχεί και αγωνιά. Ποιοί παίζουν το έργο <<Η σιωπή των αμνών>>?.Οι ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ βουλευτές της Θράκης. Απορία ψάλτου  βηξ.

Σ.ΛΙΒΑΝΟΣ(Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης)

<<Η Θράκη ΜΠΟΡΕΙ ν αποτελέσει παράδειγμα βιώσιμης ανάπτυξης>>.Αχ, αυτοί οι ανόητοι πολιτικοί πως καταλανώνουν εδώ και δεκαετίες τα ίδια στερεότυπα. Έχει κάποιος από αυτούς, να καταθέσει μια μέθοδο και ένα πρόγραμμα, ώστε αυτό το “Μπορεί” να μας πει πως θα γίνει πράξη?.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Π. ΔΟΥΚΑΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει