Χρήστος Τσάνταλης : “Γιατί χλευάζεις ότι σε πονά!”

Γράφει η Στέλλα Ν. Καραμήτρου

Ο Χρήστος Τσάνταλης είναι Δικηγόρος από την Αλεξανδρούπολη. Ο ίδιος μας έχει απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν- ως frontman του μουσικού ψυχεδελικού συγκροτήματος ΙΝΚ- με το σπουδαίο ταλέντο του και την μεγάλη εκφραστική δύναμη ερμηνείας που ξεδιπλώθηκε στο <<CALL MY NAME>. Ένα τραγούδι που για ΤΡΕΙΣ συνεχόμενες εβδομάδες αναδείχθηκε ΠΡΩΤΟ στις επιλογές των ακροατών του ROCK RADIO 104.7.

Τώρα όμως έρχεται να μας απασχολήσει με το πρώτο του συγγραφικό πόνημα με τον τίτλο “Γιατί χλευάζεις ότι σε πονά!”. Η βασανιστική περίοδος του εγκλεισμού (βασανιστική για όλους και όλες, αλλά ίσως περισσότερο για ορισμένους και ορισμένες) λειτούργησε σαν ένα πλαίσιο, μέσα στο οποίο προέκυψε το βιβλίο αυτό.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω μιας και το βιβλίο είναι υπό έκδοση. Σίγουρα όμως γνωρίζω πως ο Χρήστος Τσάνταλης είναι μια πολυσχιδής, καλλιτεχνική προσωπικότητα που θέλει και μπορεί να μιλάει και να εκφράζεται για ότι τον καίει, τον προβληματίζει και τον βασανίζει και που ίσως κάποια στιγμή τον οδηγήσουν σε ένα ξέφωτο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει