Τα αχαρακτήριστα δρώμενα στην Αλεξανδρούπολη.

Γράφει η Στέλλα Ν. Καραμήτρου

Οι εν πολλαίς <αμαρτίαις > περιπεσούσες δημοτικές παρατάξεις της πλειοψηφίας και της μείζονος αντιπολίτευσης της Αλεξανδρούπολης, συνεχίζουν σταθερά και ανέφελα να μας εκπλήσσουν με τα καμώματα, τα κατορθώματα και τις συμπεριφορές τους. Πρότυπα τοξικότητας και κανιβαλισμού. Εις βάρος της πόλης, του Δήμου και των πολιτών.

Στις 25 Οκτωβρίου 2021, ο “πάντα ντυμένος στην τρίχα” πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρωτοπαλίκαρο του πρώην δημάρχου συνελήφθη με <την γίδα στην πλάτη>. Πάρκαρε παράνομα το αυτοκίνητο του σε πεζόδρομο και τα αστυνομικά όργανα του αφαίρεσαν τις πινακίδες. Αυτή η απαράδεκτη στάση του, έγινε αντιληπτή και κατεγράφη ηλεκτρονικά από στέλεχος του νυν(δημάρχου φυσικά), ο οποίος την διακίνησε ανάλογα. Την επομένη τα <λαγωνικά> του πρώην, εντόπισαν το επίσης παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο του Αντιδημάρχου, και πρώην μέλους της παράταξης τους, που φέρει το βαρύγδουπο τίτλο <Ποιότητας της Ζωής>, και με ιερή αγανάκτηση το κατήγγειλαν στα social media. Σαν να έλεγαν, και εσείς δεν είστε καλύτεροι. Το παιχνίδι, είναι ισοπαλία. Τέλεια! Και οι δύο παρατάξεις που πάσχουν από τυφλότητα και αδιαφορία, αδικούν το ίδιο την Αλεξανδρούπολη.

Ενδιαφέρον είχαν επίσης τα <επιχειρήματα> του νυν και του πρώην, στη συζήτηση , που έγινε την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Συμβούλιο, με θέμα τις μηνύσεις και αγωγές του νυν εναντίον προσώπων και δημοσιογράφων. Ήταν εντυπωσιακό να ακούς, πως ο καθένας από τους δύο, υπερασπιζόταν και δικαιολογούσε τις δικές του νομικές  πρακτικές ως <τίμιες, ηθικές και δίκαιες> , ενώ του αντιπάλου του τις ερμήνευε ως άδικες και εξοντωτικές. Ακούγοντας τους δύο , αναρωτιέσαι  πως θα περάσουν τα δύο υπόλοιπα χρόνια της αυτοδιοικητικής περιόδου , για να απελευθερωθεί ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, από τον νυν και τον πρώην, οριστικά και αμετάκλητα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει