Ο TS CHRIS επέστρεψε με ένα τραγούδι αγνού μεγαλείου.

Γράφει η Στέλλα Ν. Καραμήτρου

Ο Χρήστος Τσάνταλης, ο TS CHRIS, (Frontman των ΙΝΚ), γνήσιος και τολμηρός καλλιτέχνης της Rock  μουσικής σκηνής επέστρεψε πρόσφατα με ένα τραγούδι που ήδη γράφει την δική του φωτεινή πορεία στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας αλλά και στο μουσικόφιλο κοινό της Δύσης. Επέστρεψε καλύτερος, ωριμότερος, περισσότερο δημιουργικός και με πνευματική και μουσική διαύγεια.

Το μεγάλο ταλέντο και η σπουδαία εκφραστική δύναμη-και όχι μόνο- του Αλεξανδρουπολίτη τραγουδιστή, ξεδιπλώθηκε στο <<CALL MY NAME>>, ένα τραγούδι που για ΤΡΕΙΣ συνεχόμενες εβδομάδες αναδείχθηκε ΠΡΩΤΟ στις επιλογές των ακροατών του ROCK RADIO 104.7. Η σύνθεση του τραγουδιού είναι άριστη και ο στίχος απίστευτα ποιητικός. Ένας μελωδικός δρόμος για ταξίδι ενδοσκόπησης, αγάπης ή κάθαρσης. Τα μετρήματα του rythem section είναι έξοχα και η μελωδία του σε απορροφά απόλυτα ως το επικό του φινάλε! Το repeat μοιάζει υποχρεωτικό και το <<CALL ΜΥ ΝΑΜΕ>> σε μαγνητίζει ακόμα περισσότερο στην ατμόσφαιρα και το ιδιαίτερό του συναίσθημα. Η ερμηνεία του TS CHRIS είναι λαμπερή και κοφτερή, όπως πάντα, και η φωνή του από μόνη της ικανή να σου ρημάξει την καρδιά, αποτελώντας κομμάτι του κλειστού club τραγουδιστών που το ηχόχρωμά τους είναι ανεπανάληπτα προσωπικό και μελαγχολικό.

Δεύτερο single για τον TS CHRIS, δεύτερο εξαιρετικό τραγούδι! Για τρεις εβδομάδες, τον Ιανουαρίου του 2022, το τραγούδι του TS CHRIS ήταν στην κορυφή στο TOP 10 του σταθμού, μπροστά από μεγαθήρια συγκροτήματα, όπως οι Placebo, οι War on Drugs, οι Stereophonics, ο Jack Savoretti. Απίστευτο και όμως αληθινό. Η διαυγής και σύγχρονη ερμηνεία του γοήτευσε το κοινό που αναζητάει τις νέες τάσεις και προοπτικές αλλά και την ελπίδα της Rock μουσικής. Ύστερα από το <<FINALLY HOME>>, ο Χρήστος συνεργάστηκε για μια ακόμη φορά με τον πολυπράγμονα και ικανότατο παραγωγό Τάκη Δαμάσχη των C: REAL και κατέθεσαν στην παγκόσμια μουσική σκηνή ένα διαμάντι συνθετικής και ψυχικής έκφρασης. Το < CALL MY NAME> θα σε ενδυναμώσει, αν χρειαστείς, θα σε σηκώσει στους ώμους, αν κουραστείς και θα σε αναγκάσει να φτάσεις στον προορισμό σου.

Εύχομαι, Χρήστο, το τραγούδι σου και η φωνή σου να συναντήσουν μερικές χιλιάδες ακόμη φωνές σε κάποιο venue και οι αναμμένοι αναπτήρες να συντροφεύουν τους στίχους σου.

<<call my name

and I ll always be there for you

I don t care what you put me through

for your pleasure  and pain ..>>

O TS CHRIS αν ζούσε σε μια χώρα που αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται οι ικανοί και χαρισματικοί δημιουργοί, θα μπορούσε να είναι μέλος των Depeche Mode και των Simple Minds. Δυστυχώς όμως ανθίζει σε ένα ξηρό και  άνυδρο περιβάλλον. Της Αλεξανδρούπολης. Της Ελλάδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει