Ο Α. Λοβέρδος στην Αλεξανδρούπολη για συναντήσεις και δικτυώσεις.

Ούτε οι υψηλές θερμοκρασίες, ούτε τα μπάνια του λαού, σύμφωνα με το απόφθεγμα του Ανδρέα( του μεγάλου), δεν αποτελούν εμπόδια στους τρεις υποψήφιους για την προεδρία του (ΠΑΣΟΚ)ΚΙΝΑΛ, στο δρόμο για την κατάκτηση της ηγεσίας  του καθηλωμένου εκλογικά και δημοσκοπικά κόμματος. Οι τρεις υποψήφιοι <σωτήρες> του άρχισαν πλέον μέσα στον καύσωνα τις επισκέψεις τους και στην περιφέρεια.

Στην  Θράκη έως τώρα οι εμφανίσεις της Φ. Γεννηματά και του Α. Λοβέρδου ήταν ευκαιριακές και συμβολικές. Σε γάμους, προσκυνήματα ,αυτοσχεδιασμούς και συλλογή οπαδών. Τώρα όμως το <παιχνίδι> των ζυμώσεων και συσπειρώσεων αρχίζει κι αποκτά χαρακτηριστικά θέσεων μάχης. Και οι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι θα περιοδεύσουν στη Θράκη συντονισμένα και στοχευμένα.

Τον χορό ανοίγει πρώτος ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας θα βρεθεί και στην Αλεξανδρούπολη. Στην πρωτεύουσα του Έβρου θα έχει συνάντηση με προσωπικότητες υψηλού κύρους για θέματα που είναι <καυτά> για την Θράκη . Περιμένουμε να δούμε τις δεσμεύσεις που  θα αναλάβει και θα τον κρίνουμε.

Δημοσθένης Π. Δούκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει