Η Κρυσταλλία Αρμενάκη, Αναπληρώτρια Γραμματέας Τομέα Εθνικής Άμυνας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Γράφει η Στέλλα Ν. Καραμήτρου

Η επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου αποτελεί μια πράξη επιβεβαίωσης για την επιστημονική επάρκειά της, την αφοσίωσή της στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα, την ευγενική και νηφάλια κοινωνική προσφορά της και των πολυδιάστατων γνώσεών της. Ίσως και για αυτό δεν αποτέλεσε έκπληξη η επιλογή της στον συγκεκριμένο, ευαίσθητο για την περιοχή μας, τομέα.

Η ίδια ασκεί τη μαχόμενη δικηγορία πολλά χρόνια, έχει χτίσει με σκληρή δουλειά τη σταδιοδρομία της και συγχρόνως διαθέτει όλα εκείνα τα προσόντα που την κάνουν μια πολλά υποσχόμενη πολιτική προσωπικότητα.  Με αφοσίωση απέναντι στις δημοκρατικές αξίες και στάσεις αλλά και απέναντι στους θεσμούς που μόνον έτσι μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά.

Διακρίνεται για την ευθυκρισία της όπως και για το ενδιαφέρον της για την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων με τα οποία έχει ασχοληθεί ιδιαιτέρως. Όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά αναγνωρίζουμε τις δημοκρατικές αναφορές της και την κοινωνική της ευαισθησία.

Η κ. Αρμενάκη είναι η απόδειξη του πλούσιου και ικανού ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει η Περιφέρεια Α. Μ. Θ. και η αξιοποίηση του οποίου είναι μια θετική και ριζοσπαστική πρακτική που υλοποίησε το ΠΑΣΟΚ.

Σε μια κρίσιμη συγκυρία η Κρυσταλλία Αρμενάκη καλείται, από την θέση της Αναπληρώτριας Γραμματέως του Τομέα Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, να συνεισφέρει αλλά και να αντιμετωπίσει τις εθνικές προκλήσεις ειρηνικά και με γνώμονα πάντα το Δίκαιο. Είμαι σίγουρη πως το έργο της στον τομέα αυτό θα είναι  ενδιαφέρον με κανόνες και ασφάλεια.

κ. Αρμενάκη σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει