Εορτασμός της Ημέρας των Ευχαριστιών από τμήμα Αμερικανικού Στρατού στην Αλεξανδρούπολη

Γράφει ο Δημοσθένης Π. Δούκας

Την 25 Νοεμβρίου, τελευταία Πέμπτη του  Νοεμβρίου συνηθίζεται ο εορτασμός της εθνικής εορτής των Η.Π.Α., της  Ημέρας των Ευχαριστιών για τους απανταχού Αμερικανούς.

Στην Αλεξανδρούπολη την ημέρα του Thanksgiving Day , γιόρτασε  με δείπνο το προσωπικό των Η.Π.Α., που περιλαμβάνει  και  τμήμα του Αμερικανικού Στρατού, για τις ανάγκες της επιχείρησης ATLANTIC RESOLVE.

 Όπως δήλωσε ο διοργανωτής και επικεφαλής των επιχειρήσεων του Αμερικανικού Στρατού στον λιμένα της Αλεξανδρούπολης κ. Andre Cameron, ο εξαιρετικός χώρος του Ξενοδοχείου  ΕΓΝΑΤΙΑ Grecotel, στο οποίο διαμένει το προσωπικό, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον που επιδεικνύει η διοίκηση του, δημιούργησαν το κατάλληλο περιβάλλον για την γιορτή της αγάπης, της αδελφοσύνης και της συνεργασίας. Επικεφαλής όλων των Στρατιωτικών τμημάτων που εργάζονται στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης  και το πολιτικό προσωπικό της Πρεσβείας ενώθηκαν με Έλληνες φίλους και συνεργάτες γύρω από ένα τραπέζι.

 Ευχές για την ημέρα των Ευχαριστιών απεύθυνε  εκ μέρους της Διοίκησης και των εργαζομένων ο Διευθυντής  του ξενοδοχείου ΕΓΝΑΤΙΑ GRECOTEL, Δημήτρης Καραβασίλης , ο οποίος τόνισε  την σημασία της παρουσίας των Αμερικανών στρατιωτικών στην Αλεξανδρούπολη και το ξενοδοχείο, ως παράγοντα πολιτικής σταθερότητας και οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής.

Όπως έγινε γνωστό το  καλωσόρισμα  με παραδοσιακό ποτό των παρευρισκομένων  και το γλυκό του δείπνου ήταν  ευγενική προσφορά του Μητροπολίτη της Αλεξανδρούπολης κ. Ανθίμου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει