Δήμος Αλεξανδρούπολης.Ένας “αόρατος”υποψήφιος Δήμαρχος και οι μοιρολογίστρες της στομφώδους φαιδρότητας.

Γράφει ο Δημοσθένης Π. Δούκας

Το τελευταίο χρονικό διάστημα στη σελίδα στο fb της παράταξης του τέως Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, αναρτήθηκαν δύο κείμενα μέσα από τα οποία ο συντάκτης τους επιχειρεί να υπονομεύσει  την προοπτική και να υποβαθμίσει την πιθανότητα της υποψηφιότητας στο Δήμο Αλεξανδρούπολης στις εκλογές του 2023 μιας προσωπικότητας , χωρίς να την κατονομάζει, αλλά ωστόσο την φωτογραφίζει, χρησιμοποιώντας δύο λεκτικά εμμονικά παραληρήματα , που αποπνέουν φόβο, άγχος και ταραχή. Ανερυθρίαστα, ο εγκλωβισμένος στον παραταξιακό του μικρόκοσμο χρησιμοποιεί για το συγκεκριμένο πρόσωπο υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, σπεκουλάρει και κατασκευάζει βολικές για τον αρχηγό του ερμηνείες, ψαρεύει στα θολά και τοξικά νερά των φαντασιώσεων που χαρακτηρίζουν τον τέως (αλλά και τον νυν) Δήμαρχο.

Η απόπειρα ,με την χρήση ενός ξύλινου και ανούσιου λόγου να ντύσει με  ανύπαρκτες ιδιότητες μια υποψηφιότητα η οποία δεν έχει ακόμα κατατεθεί , με στόχο να την φορτίσει αρνητικά , δείχνει ότι ο τέως και οι <ταλιμπάν> του δεν έχουν διδαχθεί τίποτα από τα λάθη τους.  

Επειδή ο τέως Δήμαρχος με την κομματικοκρατούμενη αντίληψη του ,έλαβε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας, μετά βαΐων και κλάδων, και στη συνέχεια ζήτησε  την υποστήριξη και του Σύριζα, με τα γνωστά ολέθρια για αυτόν αποτελέσματα, χαρακτηρίζουν από τώρα το πρόσωπο που τρέμουν  να αναφέρουν, ως προϊόν του ΠΑΣΟΚ(και μάλιστα του παλαιού). Ο δε χαρακτηρισμός <καλό παιδί> για έναν επιστήμονα , με εξαιρετικές σπουδές στο εξωτερικό, με δημόσια προσφορά, πετυχημένο manager στον ιδιωτικό τομέα, ευγενικό και αγαπητό στους πολίτες, δείχνει πόσο αδίστακτοι είναι στη δημόσια ζωή <οι ανεμιστήρες που πετάνε λάσπη>.

Αν και όταν κατατεθεί δημόσια η υποψηφιότητα για το Δήμο Αλεξανδρούπολης της προσωπικότητας, η οποία  τόσο άγχος τους δημιουργεί, τότε θα δούνε  οι μοιρολογίστρες του τέως τις πραγματικές διαστάσεις και τις κοινωνικές συνιστώσες της. Μέχρι τότε να προσέχουν την ψυχολογική, πνευματική και συναισθηματική υγεία τους. Θα τους χρειασθεί στους δύσκολους αυτοδιοικητικούς καιρούς που έρχονται.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει