Δρώμενα

Γράφει η Στέλλα Ν. Καραμήτρου

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 7:30 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, η χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ” Αλεξανδρούπολης προβάλει την χορωδιακή ιστορία της πόλης τιμώντας τους χορωδούς με πολυετή χορωδιακή συμμετοχή, σε μια επετειακή, εορταστική εκδήλωση. Αρκετοί από αυτούς τους χορωδούς
συμπληρώνουν “40 χρόνια στο τραγούδι”.
Μ’ αυτόν τον τίτλο και με 14 γνωστά και άγνωστα τραγούδια, που εναρμονίστηκαν από τον πρώην μαέστρο της χορωδίας Σάββα Γκριτζέλη αλλά κυρίως και από το σημερινό μαέστρο Μπάμπη Τσακαλίδη που έχει την διδασκαλία και τη διεύθυνση, θα πλαισιωθεί η απονομή αναμνηστικών στους τιμώμενους χορωδούς.

Το Μουσικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης με ιδιαίτερη χαρά μας προσκαλεί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 19:00 στην παρουσίαση του βιβλίου “ON THE ROAD” του Αλεξανδρουπολίτη φωτογράφου Νάσου Ναλμπάντη με θέμα την δημιουργική φωτογραφία δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Βιβλιοθήκη “Καπνομάγαζο”.

Το Ινστιτούτο Έρευνας και Μελέτης Θουκυδίδης, ο τηλεοπτικός σταθμός ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ και η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ σας προσκαλούν στην Εσπερίδα «Ο Νομός Έβρου το 2030» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 6μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης.
Ομιλητές στην εκδήλωση είναι :

 1. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Βαγγέλης Πουλιλιός,
 2. Η Διευθύντρια του THRAKI NET και της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ κα Κονδύλη
  Μαρίνα,
 3. Η κα Μαρία Γιαλαμά, ιδρυτικό μέλος του Ινστιτούτου Έρευνας και Μελετών Θουκυδίδης,
  Την συζήτηση συντονίζει ο Αντιστράτηγος ε.α κ. Κωνσταντίνος Κούσαντας
  Στην διάρκεια της Εσπερίδας θα δοθεί χρόνος σε θεσμικούς τοπικούς φορείς που έχουν
  προσκληθεί να έχουν τοποθέτηση σχετική με τις αρμοδιότητές τους

Μπορεί επίσης να σας αρέσει